Kings of war jr. terug in de Stadsschouwburg Amsterdam

Kings of war jr. ging in april 2016 in première en werd in het kader van de Nederlandse verkiezingen in maart 2017 zeer succesvol hernomen.  Dit seizoen is de voorstelling van 12 t/m 29 november wederom exclusief in de Stadsschouwburg Amsterdam te zien (bron: persbericht).

In Kings of war jr. verkennen ruim 20 spelers samen met het publiek de arena van de macht. Ze stellen zichzelf en het publiek daarbij de vraag: welke eigenschappen heeft de perfecte leider? Wie heeft het recht om te beslissen? En waar ligt de grens? Geïnspireerd door Shakespeares koningsdrama’s Henry V (1599), Henry VI (1591) en Richard III (1592) gidsen de spelers hun publiek door een avontuurlijk spel over macht, leiderschap en verantwoordelijkheid. Dat de beste moge winnen!

TA-junior bestaat al vijftien jaar. Onder begeleiding van professionals repeteren en spelen Amsterdamse jongeren bewerkingen van TA-producties voor jong en oud. Voor velen van hen is het een ervaring voor het leven.

Lees ook:Toneelgroep Amsterdam: reprise Kings of war jr. in aanloop naar verkiezingen
Lees ook:Reprise ‘Kings of war’ exclusief in Amsterdam
Lees ook:Hans Kesting wint Louis d’Or 2016
Lees ook:Royal Shakespeare Company in Pathé Buitenhof en Tuschinski
Lees ook:Richard II van Royal Shakespeare Company 18 december in Pathé Buitenhof

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>