25e Kunst10daagse Bergen

@Erik Feenstra

Vrijdag 20 oktober is de 25e editie van de Kunst10daagse Bergen van start gegaan. Tot en met zondag 29 oktober is het Noord-Hollandse stranddorp achter de duinen het domein van beeldende kunst. Ruim 250 kunstenaars exposeren op bij net zoveel locaties in het lommerrijke kunstenaarsdorp.

Traditioneel vindt het evenement in oktober plaats. Naast schilder- en beeldhouwkunst zijn er installaties, foto’s, etsen en keramiek te zien. Verder staan op meerdere locaties in Bergen muziek – en toneelvoorstellingen op het programma.

Lees ook:Kunstbeurs Realisme 10
Lees ook:Kunst en antieksalon Primavera in Ahoy
Lees ook:Kunstmaand Ameland 2011
Lees ook:Vestingval Elburg – kunst, cultuur en historie
Lees ook:Twintigste 50 Plus Beurs in Jaarbeurs Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>