Dutch Design Week 2017 in Eindhoven

Zaterdag 21 tot en met zondag 29 oktober vindt in Eindhoven de 16e editie plaats van de Dutch Design Week (DDW 2017). Negen dagen staat de lichtstad internationaal op de kaart met meer dan 450 evenementen op designgebied: de organisatie verwacht 2500 designers die verspreid over 100 locaties werk en concepten presenteren.

Met het thema ’Stretch’ wil de DDW zowel deelnemers als publiek stimuleren om zich in te spannen en zich buiten de comfort zone te wagen. ‘Stretch is de essentie van design. Door de geest te stretchen ontstaat ruimte om te innoveren. Wat in 1998 begon als de Dag van het Ontwerp, groeide uit tot het grootste designevenement van Noord-Europa. Naast exposities zijn er demonstraties, lezingen, workshops, seminars, prijsuitreikingen, debatten, culinair genieten en feesten. Designexperts hebben verschillende thematische routes uitgestippeld. Op 28 oktober worden de prestigieuze Dutch Design Awards uitgereikt. Tickets en locaties: zie website.

Lees ook:Dutch Design Week Eindhoven: zaterdag 22 t/m zondag 30 oktober
Lees ook:Dutch Design Week 2014 in Eindhoven
Lees ook:Zaterdag 17 oktober begint Dutch Design Week 2015 in Eindhoven
Lees ook:Dutch Design Week 2012 in Eindhoven
Lees ook:Dutch Design Week 2013 in Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>