Nationale Archeologiedagen 2017

Vrijdag 13 tot en met zondag 15 oktober vinden voor de derde keer de Nationale Archeologiedagen plaats: dan kan iedereen kennis maken met alles wat de Nederlandse archeologie - volgens insiders – zo leuk en boeiend maakt. Veel uit het verre verleden ligt letterlijk onder onze voeten, in de bodem. Dat verleden komt deze dagen tot leven.

In het hele land zijn in totaal bijna 300 activiteiten voor jong en oud: tentoonstellingen, rondleidingen, wandelingen, fietstochten, lezingen, workshops, meewerken bij opgravingen en open dagen. De bedoeling is om deze dagen elk jaar in het eerste weekend van de vroegste herfstvakantie te houden.

Lees ook:Nationale Archeologiedagen: drie dagen horen, zien en graven door heel het land
Lees ook:Museumweekend 2014
Lees ook:Activiteiten regio Noord-Holland – Weekend van de Wetenschap 2016
Lees ook:Dag van de Architectuur 2015
Lees ook:Uitgerekend in herfstvakantie veel werk aan spoor

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>