Stripfestival Breda 2017

In Breda begint de herfstvakantie met op zaterdag 14 en zondag 15 oktober het Stripfestival Breda, hét stripfestival van Nederland en een van de grootste stripbeurzen in Europa. Met tientallen uitgeverijen, tekenaars en heel veel stripboeken. Het wordt gehouden in het Chassé Theater, beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Ooit was congrescentrum ‘t Turfschip met de Striptweedaagse het Mekka van de strips, maar nadat het pand verdween, was het ook afgelopen met dit stripfestijn. Zeven jaar geleden kwam de tweedaagse terug als Stripbeurs Breda, de voorlopen van het huidige Stripfestival Breda.  Meer dan honderd auteurs en tekenaars komen hun werk signeren en een aantal tonen hun nieuwste werk voor het eerst aan het publiek. Vorig jaar geïntroduceerd en dit jaar terug: het NK Striptekenen, met op zaterdag de finale.

Lees ook:Stripfestival Breda: zaterdag 15 en zondag 16 oktober
Lees ook:Zaterdag 10 en zondag 11 oktober: Stripfestival Breda
Lees ook:Stripfestival Breda 2014
Lees ook:Live tekenen tijdens de finale Nederlands Kampioenschap Striptekenen
Lees ook:Stripfestival Breda 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>