Gratis openluchtvoorstelling ‘The Big Sick’ bij Pathé Amersfoort

@Erik Feenstra

Zaterdag 2 september, 20.45 uur presenteren Pathé Amersfoort, filmtheater De Lieve Vrouw en Winkeliersvereniging Eemplein een openluchtvoorstelling van de romantische komedie The Big Sick. De buitenbioscoop op het Eemplein voor Pathé Amersfoort – met plaats voor duizend bezoekers – is open vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis (bron: persbericht).

-
Na een one-night stand zijn Kumail en Emily smoorverliefd op elkaar. Het enige probleem is dat Kumail zijn vriendin verzwijgt voor zijn traditionele ouders, die hun zoon liever zien trouwen met met een Pakistaans meisje. Wanneer Emily hier achter komt wil ze Kumail nooit meer zien. Maar dan wordt ze plots zo ziek dat ze in een coma belandt. Terwijl de artsen een oplossing zoeken wijkt Kumail geen moment van haar zijde, tot grote ergernis van haar excentrieke ouders. Beetje bij beetje ontstaat er echter een band tussen Kumail en Emily’s ouders die hun leven voorgoed zal veranderen.
-
Kumail Nanjiani, Zoe Kazan, Holly Hunter, Ray Romano en Anupam Kher spelen de hoofdrollen in The Big Sick, het waargebeurde liefdesverhaal van de New-Yorkse stand-up comedian Kumail Nanjiani en zijn vrouw. Op een hilarische en ontroerende manier vertelt de romantische komedie van regisseur Michael Showalter en producent Judd Apatow (Girls, Knocked Up, Bridesmaids) over hun gevecht tussen liefde en familietradities.
-
De openluchtvoorstelling van The Big Sick zaterdag 2 september op het Amersfoortse Eemplein, de grootste openluchtbioscoop van Midden-Nederland, is een gezamenlijk initiatief van Pathé AmersfoortTheater Film Café De Lieve Vrouw en Winkeliersvereniging Eemplein.
-

Lees ook:Openluchtvoorstelling Café Society tijdens Uitweekend Amersfoort
Lees ook:Nick Cave donderdag 8 september bij Pathé, CineMec en Foroxity
Lees ook:Rockdoc ‘Cobain: Montage of Heck’ 23 april eenmalig in elf Pathé bioscopen
Lees ook:Poulewedstrijden Oranje bij veertien bioscopen van Pathé in HD
Lees ook:The Vatican Museums 3D bij Pathé

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>