Amsterdam International Art Fair

Vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus vindt in de Beurs van Berlage in Amsterdam de internationale kunstbeurs Amsterdam International Art Fair plaats. Ruim 150 exposanten tonen onder meer werk van bekende en opkomende schilders, beeldhouwers, fotografen en street art-kunstenaars uit de Verenigde Staten, Australië, Frankrijk, Japan, Engeland en Nederland.

Het accent ligt op hedendaagse, moderne kunst met een speciale focus op street art. Zo zijn er werken te zien van Damian Hirst (UK), Shepard Fairey (USA) en bekende street artists zoals Mr Brainwash (F), Ishi Tashiro (Japan) en Loes van Delft (NL). Zo is van Damien Hirst onder meer zijn bekende kunstwerk “For the love of god” te zien en zal dit kunstwerk zelfs verkocht worden. Vrijdag staan de deuren open van 18.00 tot 21.00 uur, een VIP-ticket kost tien euro (aan de deur vijftien euro). Zaterdag is de beurs gratis te bezoeken van 11.00 tot 17.00 uur.

Lees ook:Diamanten schedel komt naar Rijksmuseum
Lees ook:Rijksmuseum wil diamanten doodskop
Lees ook:Tattoo Conventie 2016 in MECC Maastricht
Lees ook:Rotterdam International Art Fair in de Laurenskerk
Lees ook:Amsterdam Tattoo Convention 2016 in de RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>