Kunst aan de Kust in het Zeeuwse Zoutelande

De kunstroute Kunst aan de Kust in Zoutelande, een dorp in de gemeente Veere op het Zeeuwse schiereiland Walcheren, beleeft haar tiende editie: donderdag 17 tot en met zaterdag 19 augustus. Drie dagen waarop ruim twintig ‘artistiekelingen’ hun kunst tonen in Zoutelande en dorpen in de omgeving.

In Zoutelande is werk te zien van 46 deelnemers, verdeeld over 22 locaties en in Meliskerke/Biggekerke 24 kunstenaars over 6 locaties. Alle locaties zijn gratis te bezoeken en de route kan op elke locatie worden gestart.

 

Lees ook:Kunstroute Leiden 2015
Lees ook:Kunstmaand Ameland 2011
Lees ook:Kunstroute Leiden 2010
Lees ook:Tweede Museumnacht Delft
Lees ook:Nationale Kunstdagen 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>