Muziek op de Binnendieze: openlucht zomeravondconcerten in Den Bosch

Zaterdag 15 juli vond het eerste concert plaats in een reeks van zes zomeravondconcerten in ‘de Meest Gastvrije Stad van Nederland’: Muziek op de Binnendieze in Den Bosch. De concerten zijn uitsluitend met de boot bereikbaar: een romantische vaartocht op het stadsriviertje de Binnendieze. Per concert vertrekken zeven boten met ieder 16 plaatsen: voor ieder concert zijn dus slechts 112 plaatsen beschikbaar.

Per avond zijn er twee concerten die om 20.00 en om 22.00 uur beginnen. De opstapplaats is Uilenburg aan de Molenstraat; de afvaarten zijn om 19.30 en 21.30 uur. De volgende concerten vinden plaats op zaterdag 29 juli, 19 en 26 augustus en 2 september. Reserveren is noodzakelijk vanwege het beperkte aantal plaatsen. Mocht je achter het net vissen: de stad van Jeroen Bosch biedt overdag andere vaartochten, stadswandelingen en rondleidingen in onder meer de Sint-Janskathedraal.

Lees ook:Muziek op de Binnendieze: zes zomeravondconcerten in Den Bosch
Lees ook:Muziek op de Binnendieze in Den Bosch
Lees ook:Muziek op de Binnendieze in Den Bosch
Lees ook:Muziek op de Binnendieze – buitenconcerten in Den Bosch
Lees ook:Zeister Muziekdagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>