North Sea Jazz Festival 2017 in Ahoy Rotterdam

Vrijdag 7 tot en met zondag 9 juli is Ahoy Rotterdam voor de twaalfde keer het domein van North Sea Jazz (NSJ), voluit Port of Rotterdam North Sea Jazz Festival. Drie dagen is de havenstad jazzhoofdstad van de wereld, met het grootste indoor jazzfestival ter wereld – ‘waar verleden, heden en toekomst van de jazz langskomen’. Het festival beleeft haar 42e editie (tot 2006 werd het in Scheveningen gehouden) en is uniek in de wereld vanwege haar programmering: jazz, blues, soul, funk, world, pop en meer.

Zie ookAndré Rieu Vrijthofconcerten in Maastricht

Vorig jaar waren er op dertien podia zijn er ruim 150 optredens van meer dan 1300 artiesten, van aanstormend talent tot gevestigde grootheden. Zeker sinds NSJ naar de Ahoy verhuisde, is het een evenement voor de hele familie. De Amerikaanse pianist Chick Corea is dit jaar de artist in residence. Iedere dag verzorgen getalenteerde jongeren uit New Orleans The Roots of Music. Veel tickets zijn uitverkocht (zie website). Voor de achterblijvers: de NPO zendt een verslag vanuit de Ahoy uit. De deuren gaan vrijdag en zaterdag om 16.30 uur open en zondag om 14.30 uurVeel

Lees ook:Ahoy: Port of Rotterdam North Sea Jazz Festival 2016
Lees ook:North Sea Jazz blijft tot zeker 2018 in Rotterdam
Lees ook:North Sea Jazz Festival 2012 in Ahoy
Lees ook:North Sea Jazz Festival 2015
Lees ook:North Sea Jazz Festival 2013 in Ahoy Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>