Zomer in het DeLaMar Theater Amsterdam

Deze zomer staat er veel op de planken in het DeLaMar Theater. Geheel tegen theatertraditie in programmeert het DeLaMar Theater ook in de zomer voorstellingen. Zo zijn dit jaar de producties Geen Paniek! met Tjitske Reidinga, De Verleiders, Elements of Freestyle van ISH Dance Collective, Ciske de Rat de musical met Danny de Munk, Summer Dance Forever, Drs. Down! en Sweeney Todd te zien. Kaarten zijn te koop via delamar.nl/zomer.

DeLaMar zomerkomedie
De zomerprogrammering van DeLaMar is inmiddels vaste prik; sinds 5 jaar komen 40.000 mensen in de zomer naar het theater om een zomerkomedie te bezoeken. Vanaf 15 juni 2017 staat een topcast met o.a. Tjitske Reidinga, Peter Blok, Guy Clemens, Wendell Jaspers en Dick van den Toorn in de nieuwste zomerkomedie Geen Paniek! (Noises Off) van DeLaMar Producties.

Zomerprogrammering

15 jun t/m 23 jul Geen Paniek!
16 t/m 21 juni De Verleiders – Door de bank genomen
28 juni t/m 2 jul De Verleiders – Slikken en stikken
6 t/m 8 jul ISH Dance Collective – Elements of Freestyle
12 t/m 23 jul Ciske de Rat
16 t/m 17 aug Summer Dance Forever Festival
18 aug t/m 3 sep Drs. Down!
7 t/m 17 sep Sweeney Todd

-

Lees ook:Tjitske Reidinga organiseert benefietvoorstelling Geen paniek! voor LINDA.foundation
Lees ook:Publieksfavoriet ‘Geen paniek!’ langer te zien in DeLaMar
Lees ook:Ciske de Rat: 13 Musical Awards nominaties
Lees ook:Ciske de Rat in Carré
Lees ook:Extra voorstellingen Ciske de Rat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>