Operadagen Rotterdam 2017

Vrijdag 12 tot en met zondag 21 mei vinden voor de twaalfde keer de Operadagen Rotterdam plaats, ‘hét festival voor opera en muziektheater van nu’. Het jaarlijks terugkerend festival van alternatieve opera’s trekt verder de havenstad in, onder meer in het Klooster Oude Noorden, de Noletloodsen in Schiedam, op het Dak van de Hofbogen en zelfs in sportschool Fit for Free naast Rotterdam Centraal is een voorstelling.

In totaal zijn er ruim 135 voorstellingen. Een aantal highlights: een fietstocht langs kleine opera’s uitgestippeld, een nachtwandeling langs voorstellingen in Rotterdam-Zuid. het traditionele concert op het dak van de Bijenkorf en een voorstelling over het leven van Freddy Mercury inde oude wasserij van het Bergwegziekenhuis. Ook dit jaar zijn er huiskamerconcerten en nieuw is een minifestival voor kinderen vanaf twee jaar in het Maaspodium. Locateis, tickets, tijden en verdere info: klik hier.

Lees ook:Queen & Paul Rogers in Ahoy
Lees ook:Festival Classique verhuist dit jaar van Den Haag naar Scheveningen
Lees ook:Koning bij galapremière Nederlandse Reisopera in Enschede
Lees ook:The Queen Experience in de RAI
Lees ook:Operadagen Rotterdam 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>