Holiday on Ice met ‘Believe’ in Utrecht en Rotterdam

@Erik Feenstra

Holiday on Ice doet ons land aan met een nieuwe show: Believe, van donderdag 23 maart tot en met 2 april in de Jaarbeurs in Utrecht en van 13 tot en met 17 april in Ahoy Rotterdam.  Regisseur en choreograaf van Believe is Olympisch en viervoudig wereldkampioen kunstschaatsen Christopher Dean. ‘Vanuit zijn eigen schaatservaringen en creativiteit kon hij een show samenstellen die alle andere overtreft.’

Holiday on Ice staat al meer dan zeventig jaar aan de top als het gaat om entertainment op het ijs. Met een record aantal van meer dan 328 miljoen bezoekers, officieel erkend door het Guinness Book of Records, is de show wereldwijd toonaangevend. De schaatsers zijn van Olympische klasse en staan garant voor kwaliteit en topprestaties. Tickets en tijden: zie website.
-

Lees ook:René en Maxim Froger guest stars bij première Holiday On Ice
Lees ook:Holiday on Ice is beste ijsshow ooit
Lees ook:Holiday on Ice beste ijsshow ooit
Lees ook:Holiday on Ice in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:Mona – het grootste Toetjesfeest ooit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>