Muziekpakhuis Amsterdam 35 jaar – 6 februari Morning Music Academy

Het Muziekpakhuis Ansterdam viert haar 35e verjaardag en start op maandag 6 februari met nieuwe en bijzondere muzikale cursussen aan. Het Muziekpakhuis in Amsterdam Oud-West heeft voor Amsterdammers met muzikale ambitie en tijd in de ochtend de Morning Music Academy ontwikkeld: lessen in de ochtenduren. Directeur Leontine van Vlerken: ‘Wij kregen geluiden te horen dat er behoefte was aan samen muziek maken in de ochtenduren. Mensen die met pensioen zijn, zelfstandige zijn, parttime werken of les willen als de kinderen op school zitten, blijken graag de dag te willen beginnen met muziek maken of lekker zingen met muzikale gelijkgestemden’ (bron: persbericht).

Op elke werkdag wordt er een cursus aangeboden voor zowel beginners als ook gevorderden musici en vocalisten. De lessen starten om 11.00 en duren 1,5 uur. Elke cursus bestaat uit 15 lessen, de Morning Music Academy wordt afgesloten met een gezellige muzikale afsluitingsborrel. Dus haal je instrument weer tevoorschijn of “uit het stof”, ontmoet nieuwe muzikale vrienden, verdiep je muziekkennis en/of ontwikkel je eigen persoonlijke geluid. De Morning Music Academy is er voor de starter, de doorstarter of de herstarter voor vocalisten en instrumentalisten! Cursussen:

Maandag:        Jazz: Ontdek “Ellington,  Mingus & Monk” in jezelf olv Tobias Klein

Dinsdag:         Percussie: Play that Rythmmmm olv Jochen Hachgenei

Woensdag:     Wereldmuziek: Akoestisch orkest olv Joost van Son

Donderdag:     Zangimprovisatie: Circlesongs en vocale improvisatie olv Heleen Karsdorp

Vrijdag:           Samen ontspannenn zingen: Koor Thank God Its Friday olv Mirjam van Dam

Het Muziekpakhuis is al 35 jaren de grootste vrijetijds-muziekschool van Amsterdam. Zij staat voor professioneel en toegankelijk muziekonderwijs en hecht veel waarde aan een goede sfeer waarin iedereen zich in een eigen tempo kan ontwikkelen. Het Muziekpakhuis stimuleert samenspel op alle niveaus en biedt ruimte voor vele uitvoeringen en concerten.

Lees ook:Amsterdam: Circus Elleboog maakt een doorstart
Lees ook:World Minimal Music Festival
Lees ook:Peter de Grote Festival
Lees ook:Van Gogh Museum lanceert ‘Van Gogh op school’
Lees ook:Golfcentrum Rotterdam heropent als Golfcenter Seve

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>