Flamenco Biënnale 2017 – 13 t/m 29 januari

Vrijdag 13 januari begon de zesde editie van de Flamenco Biënnale die tot en met 29 januari wordt gehouden in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven en voor het eerst in Maastricht, Amersfoort en Antwerpen. Het tweejaarlijkse internationale muziek- en dansfestival heeft internationale naam en faam, met de top en voorhoede van de flamenco op het programma: ‘Flamenco op het scherpst van de snede’.

De ruim veertig voorstellingen en concerten worden omlijst door een uitgebreid randprogramma met masterclasses, workshops, lezingen, films en documentaires, jeugd- en amateurvoorstellingen. Het festival toont de nieuwste ontwikkelingen in de flamenco en gaat allianties aan met andere genres en stijlen.

Lees ook:Flamenco Biënnale 2015
Lees ook:Flamenco Biënnale 2011
Lees ook:Vierde Flamenco Biënnale
Lees ook:Flamencobiënnale Nederland 2008
Lees ook:Kamermuziekfestival Almere 2014: Who’s Next

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>