Nationale Kunstweek 2016: 5 t/m 13 november

@Erik Feenstra

Zaterdag 5 tot en met zondag 13 november vindt de 14e editie plaats van de Nationale Kunstweek, een week waarin musea, galerieën, kunstuitleningen, ateliers en kunstinstellingen in het hele land exposities, activiteiten, festiviteiten en aanbiedingen presenteren . Nieuw dit jaar is het Landelijk Atelierweekend op zaterdag 5 en zondag 6 november. 

Uit acht finalisten gekozen is Marc Mulders uitgekozen tot Kunstenaar van het Jaar 2017. Hij volgt andere grootheden als Daan Roosegaarde (2016), Marlene Dumas (2015) en Erwin Olaf (2014). Voor de derde keer is de top-100 van belangrijkste levende Nederlandse kunstverzamelaars bekendgemaakt .

Lees ook:Nationale Kunstweek 2017
Lees ook:Tot en met zondag 15 november: Nationale Kunstweek
Lees ook:Marlene Dumas kunstenaar van het jaar 2015
Lees ook:‘Windlicht’ van Daan Roosegarde in Sint Annaland
Lees ook:Levende Standbeelden in Arnhem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>