Ede Statues by Night – tijdens Art & Food festival

Dit jaar is er geen wereldkampioenschap Living Statues in Arnhem (volgend jaar weer wel), maar Ede beleeft de derde editie van Statues by Night. De afgelopen twee jaar was dit de ‘spin-of’ van het grote Arnhemse festival. Zaterdag 8 oktober staan op circa 30 plekken in het centrum van Ede van 19.30 tot 22.30 uur de prachtigste levende standbeelden.

Statues by Night sluit dit jaar aan bij het kunstfestival ‘Art and Food‘, dat de hele maand oktober in Ede te vinden is. Thema is dan ook ‘art & food’: ruik de echte chocolade van ChocoCandy, het Vissersvrouwtje maakt vis schoon op het visplankje op haar schoot, het standbeeld Liefdesrecept verdeelt liefderecepten om op te eten uit haar schrijfdesk: samen met de andere standbeelden en vermengd met andere kunstvormen belooft het smakelijk vertoeven te worden in het centrum van Ede.

Lees ook:World Living Statues Festival in Arnhem – by Night in Ede
Lees ook:World Statues Festival 2011 in Arnhem
Lees ook:World Statues Festival 2012 in Arnhem
Lees ook:World Living Statues Festival: mogelijk voor het laatst in Arnhem?
Lees ook:Arnhem World Statues Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>