Unseen Photo Fair & Festival Amsterdam

Vrijdag 23 tot en met zondag 25 september vindt in de Amsterdamse Westergasfabriek Unseen Photo Fair & Festival Amsterdam plaats (info en tickets: zie website). Het festival is een initiatief van onder meer het FOAM (Fotografie Museum Amsterdam) en is sinds 2012 de internationale beurs voor nieuwe fotografie.

Zie ook: Pride Photo Award 2016

De beurs is ieder jaar de plek waar meer dan 50 gerenommeerde galeries van over de hele wereld het eest recente werk van hun fotografen via ‘premières’ onthullen. Op deze manier brengt Unseen ontwikkelingen in de hedendaagse fotografie samen en toont dat aan het publiek. Unseen is niet alleen meen beurs, maar ook een Photo festival, met er tentoonstellingen, lezingen, debatten, films, documentaires en presentaties van fotoboeken en hun makers.

Lees ook:Unseen 2017 in Westergasfabriek Amsterdan
Lees ook:Unseen Photo Fair Amsterdam 2015
Lees ook:GRID2014: grootste internationale fotografie biënnale in Nederland
Lees ook:Nature Talks Photo Festival in Ede, hét evenement voor liefhebbers van natuur en beeld
Lees ook:Winnaars World Press Photo in Nieuwe Kerk Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>