Woensdag 17 augustus begint Haarlem Jazz & More 2016

Woensdag 17 tot en met zaterdag 20  augustus wordt de binnenstad van Haarlem opgeluisterd door muzikale klanken, tijdens de vijfde editie van Haarlem Jazz & More. De verschillende buitenpodia op de Grote Markt, het Klokhuisplein en de Oude Groenmarkt zijn gratis en vrij toegankelijk.

Zie ookEK Zandsculpturenfestival Zandvoort

Het festival wordt woensdag om 17.00 uur op de Grote Markt door de burgemeester geopend. De Oude Groenmarkt en het Klokhuisplein doen vanaf donderdag mee aan het festival. De komende drie jaar gaan het muziekfestival en biermerk Heineken samenwerken ‘om de beleving van het festival nog beter te maken’. De toevoeging ‘& More’ is om een breder publiek te trekken met niet alleen jazz, maar ook blues en andere muziekstijlen. Haarlem Jazz Stad was 31 jaar lang het grootste gratis open air jazz festival van Europa, maar door een subsidiestop dreigde het in 2012 te moeten stoppen. Haarlemse horecazaken sloegen de handen ineen en organiseerden in 2012 de eerste editie van Haarlem Jazz & More.

Lees ook:Haarlem Jazz & More 2015
Lees ook:Haarlem Jazz and More 2017
Lees ook:Haarlem Jazz & More
Lees ook:Haarlem Jazz & More
Lees ook:Haarlem Jazz & More volgt Haarlem Jazzstad op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>