NJO Muziekzomer Gelderland 2016

Vrijdag 5 tot en met zondag 21 augustus vindt in de provincie Gelderland de NJO Muziekzomer plaats, een jaarlijks terugkerend zomerfestival. Sinds 2007 wordt het georganiseerd door het NJO, de Nederlandse Orkest- en Ensemble Academie (voorheen het Nationaal Jeugd Orkest). Het NJO richt zich op de ontwikkeling van jong toptalent. De young artist in residence dit jaar is de violist Shin Sihan (1994).

Jonge musici spelen de hoofdrol in de meer dan 65 concerten die de Muziekzomer dit jaar biedt, op bijzondere locaties in Gelderland, met enkele uitstapjes naar Amsterdam (highlights: klik hier). Het grootste pronkstuk als locatie is het voormalig zendstation Radio Kootwijk. Concerten en tickets: zie website.

Lees ook:NJO Muziekzomer Gelderland 2015
Lees ook:NJO Muziekzomer Gelderland
Lees ook:Grachtenfestival 2013 in Amsterdam
Lees ook:Peter de Grote Festival 2017 – grootste kamermuziekfestival van Noord-Nederland
Lees ook:Grachtenfestival Amsterdam 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>