Go Short 2016 – International Short Film Filmfestival Nijmegen

Woensdag 6 tot en met zondag 10 april vindt in Nijmegen de achtste editie plaats van Go Short 2016, voluit het International Short Film Festival Nijmegen (teasers: klik hier). In vijf dagen tijd worden er in de Waalstad meer dan 300 korte films vertoond van talentvolle Europese filmmakers.

Naast films zijn er workshops, lezingen, party’s en voor de jonge kijkers Go Shorty. Tickets, info en locaties: zie website.  Sinds vijf jaar voert Go Short samen met filmhuizen in het land actie om de korte film weer terug op het grote scherm te krijgen, als opwarmer voor het publiek, als voorfilm voor de hoofdfilm begint. Het festival kent een aantal prijzen, de Go Short Awards.

Lees ook:Kattenfilmpjes centraal in Go Short Filmfestival Nijmegen
Lees ook:Go Short – Internationaal Short Film Festival Nijmegen
Lees ook:Europese Dag van de Korte Film in 15 Nederlandse filmtheaters
Lees ook:Internationaal Film Festival Rotterdam 2013
Lees ook:Europese dag van de Korte Film – kortste dag van het jaar vol Nederlandse korte films

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>