Cinedans 2016 in EYE Amsterdam

Woensdag 16 tot en met zondag 20 maart vindt in EYE Amsterdam de dertiende editie plaats van Cinedans, Dance On Screen Festival (trailer: klik hier). Het is een internationaal festival waarin de dansfilm centraal staat en het grootste en meest diverse dansfilmfestival ter wereld, met de beste internationale dansfilms, documentaires en interactieve installaties.

De vijf shorts programma’s, de selectie van ingezonden dansfilms, vormen de ruggengraat van het festival. Daarnaast zijn Q&A’s met filmmakers en lezingen en workshops, geven door professionals uit de danswereld. Traditioneel wordt Cinedance op de laatste avond afgesloten met de de uitreiking van de Awards en nieuw dit jaar; een dansfilmkaraoke. Het slotfeest is gratis toegankelijk.

Lees ook:Cinedans – Dance on Screen Festival Amsterdam
Lees ook:Fiets en Wandelbeurs 2012 in de RAI
Lees ook:Jenever Festival 2013 in Amsterdam
Lees ook:Filmfestival Africa in the Picture in Amsterdam
Lees ook:Internationaal Film Festival Breda 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>