Kerstballet ‘Notenkraker on Ice’ in Nieuwe Luxor Rotterdam

Na het succes van ‘Swan Lake on Ice’ komen de Imperial Ice Stars dit jaar naar ons land met de ijsshow ‘Notenkraker on Ice’, van dinsdag 15 tot en met zondag 27 december exclusief in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam (reclamefilmpje: klik hier). De première is op woensdag 16 december.

Het ballet De Notenkraker is een ongeëvenaarde kerstklassieker” een vrolijk en wonderlijk schouwspel voor jong en oud. Maar liefst dertig kunstschaatskampioenen schaatsen en dansen op de wereldberoemde muziek van de Russische componist Peter Tsjaikovski. Grootse decors, kleurrijke projecties en weelderige kostuums staan garant voor een adembenemende show.

Lees ook:Swan Lake on Ice toert door Nederland
Lees ook:Swan Lake on Ice in Luxor Rotterdam
Lees ook:Cirque du Soleil in Ahoy Rotterdam
Lees ook:VJ op de Dom in Utrecht
Lees ook:Chippendales Forever Sexy Tour weer even in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>