Kunstroute Leiden 2015

Zaterdag 26 en zondag 27 september loopt er voor de 21e keer een gratis open atelier –en galerieroute door de Leidse binnenstad: Kunstroute Leiden. De route leidt langs werk werkplekken  van zo’n 125 kunstenaars, aangevuld met galeries en kunstenaarsinitiatieven. In totaal doen 166 deelnemers op 87 locateis aan de Kunstrotue mee. Op beide dagen zijn de locaties open van 12.00 tot 18.00 uur.

Bijzonder dit jaar is ‘Doe het zelf / Kustroute 2015′, een kleur- en tekenboek voor volwassenen met tekeningen en tekenopdrachten van meer dan 55 deelnemende kunstenaars.  Het boek is op verschillende locaties te koop voor 5 euro, onder andere in Museum De Lakenhal, het kloppend hart van de Kunstroute, met informatie- en uitgiftepunt van de routeboekjes.

Lees ook:Kunstroute Leiden 2008
Lees ook:Kunstroute Leiden 2010
Lees ook:Kunst aan de Kust in het Zeeuwse Zoutelande
Lees ook:Amsterdam Art Weekend
Lees ook:Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>