Haarlem Jazz & More 2015

Woensdag 19 tot en met zaterdag 22 augustus is de binnenstad van Haarlem het domein van muziek, tijdens Haarlem Jazz & More (2016: klik hier). De verschillende buitenpodia op de Grote Markt, het Klokhuisplein, de Oude Groenmarkt en het Proveniersplein zijn gratis en vrij toegankelijk.

Zie ook: EK Zandsculpturen Zandvoort

De Oude Groenmarkt en het Klokhuisplein doen vanaf donderdag mee aan het festival. Toneelschuur Haarlem organiseert donderdag tot en met zaterdag de afterparty Fête du Jazz. De toevoeging ‘& More’ is om een breder publiek te trekken met niet alleen jazz, maar ook blues en andere muziekstijlen. Haarlem Jazz Stad was 31 jaar lang het grootste gratis open air jazz festival van Europa, maar door een subsidiestop dreigde het in 2012 te moeten stoppen. Haarlemse horecazaken sloegen de handen ineen en organiseerden in 2012 de eerste editie van Haarlem Jazz & More.

Lees ook:Haarlem Jazz and More 2017
Lees ook:Woensdag 17 augustus begint Haarlem Jazz & More 2016
Lees ook:Haarlem Jazz & More
Lees ook:Haarlem Jazz & More volgt Haarlem Jazzstad op
Lees ook:Haarlem Jazz & More

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>