ParkCity Live 2015 in Heerlen

Zaterdag 11 en zondag 12 juli is het Park Bekkerveld in Heerlen het domein van de zevende editie van ParkCity Life (2016: klik hier), een cultureel openluchtfestival voor jong en oud en de afsluiter van het popseizoen in Parkstad. Succesvolle acts komen nog éénmaal voorbij. Het festival vindt ieder jaar plaats in het laatste weekend voor de schoolvakanties in regio zuid beginnen.  Het idyllische park wordt geprezen als één van de mooiste festivallocaties van Nederland.

Naast en indrukwekkend programma met 35 acts uit binnen- en buitenland op 3 podia biedt ParkCity Live een uitgebreide festivalmarkt, kinderactiviteiten, diverse bars en een luxe relatiedek met zicht op het hoofdpodium. Het terrein is beide dagen open van 12 tot 24 uur, het programma beide dagen van 13 tot 24 uur. Een paar highlights: Kensington, Within Temptation, Rodger Hodgson (singer/songwriter van Supertramp) & Band en Mister and Mississippi op zaterdag en Jett Rebel, The Common Linnets en Rowwen Hèze op zondag.

Lees ook:Heerlen Park City Live: zaterdag 16 en zondag 17 juli
Lees ook:ParkCity Live 2011 Heerlen
Lees ook:Tiel Appelpop 2010
Lees ook:Tattoo Convention Rotterdam 2012
Lees ook:Appelpop 2011 Tiel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>