Holland Festival: gratis Opera in het Park

Het is inmiddels een vast onderdeel op het programma van het Holland Festival (HF): de Opera in het Park (2016: klik hier): een live uitvoering van de Nederlandse Opera, dit jaar in Park Frankendael aan de Middenweg in Amsterdam-Oost. Voorgaande jaren te zien in het Oosterpark, maar dat wordt gerenoveerd. Dinsdag 26 juni wordt de opera ‘Lulu’ van Alban Berg op een groot scherm live uitgezonden vanuit het Muziektheater.

De regie is in handen van William Kentridge, aan wie Eye-Film op dit moment een grote expositie wijdt. Iedereen is welkom, de toegang is gratis en  iedereen kan welgevulde picknickmanden meenemen. De voorstelling begint om 19.00 uur. Het is een lange zit op houten banken, dus een kussentje is aan te raden.  Weer of geen weer: tot nu toe ging de Opera in het Park altijd door. De vorige edities lagen er poncho’s klaar. Of dat nu ook zo is, valt nergens te achterhalen. Misschien wel zo verstandig er voor de zekerheid één mee te nemen, want een plu is niet zo handig als je tussen andere mensen zit. Overigens ziet het er naar uit dat het droog blijft, maar wel fris voor de tijd van het jaar. Naast die poncho ook maar een winterjas meenemen …

Lees ook:Opera in het Park: gratis onderdeel Holland Festival – vrijdag 24 juni
Lees ook:Opera in het Park: gratis in Oosterpark Amsterdam
Lees ook:Opera in het Park, gratis in Oosterpark Amsterdam
Lees ook:Holland Festival biedt gratis Opera in het Park
Lees ook:Opera in het Park in Amsterdam: ‘Salomé, gratis, woensdag 21 juni

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>