FotoFestival Naarden 2015

Donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag)  tot en met 21 juni vindt in Naarden de 14e editie plaats van FotoFestival Naarden. Om het jaar toont het festival ‘een hoogwaardig oerzicht van de ontwikkelingen binnen de Nederlandse fotografie’. Thema dit jaar is ‘Water, water!’, onlosmakelijk verbonden met de historie van Nederland en voor menigeen sinds jaar en dag een inspiratiebron.

Er is werk te zien van 33 fotografen opeen tiental locaties in het vestingstadje, waaronder in en rondom de Grote Kerk. Tickets en tijden: zie website. Er zijn rondleidingen, openbare interviews, een tentoonstelling in het kader van de Kees Scherer prijs voor het beste fotoboek en de uitreiking van de Joke Veeze Award 2015 voor beginnende modefotografen. Daarnaast slingert net als twee jaar geleden ‘The Fence‘ door Naarden, een kleurrijk lint met werk van jong en nieuw Nederlands talent. Het fotofestival geniet wereldwijde bekendheid en trekt  tweejaarlijks tienduizenden fotoliefhebbers.

Lees ook:FotoFestival Naarden 2011
Lees ook:FotoFestival Naarden 2017
Lees ook:Kunst- en Antiekweekend Naarden
Lees ook:Kunst & Antiek Weekend Naarden 2013
Lees ook:Rembrandt Awards 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>