Internationaal Filmfestival Assen – Vrouw & Film

Zaterdag 14 en zondag 15 maart, traditioneel in het weekend na de Internationale Vrouwendag, vindt in Assen de 35e editie plaats van het Internationaal Filmfestival Assen (2017: klik hier) – Vrouw & Film: een tweedaags festival met films uit binnen- en buitenland die zijn geregisseerd of geproduceerd door vrouwen, of waarin vrouwen een belangrijke rol vervullen. Het programma biedt speelfilms, documentaires en korte films.

Zondagmiddag reikt de burgemeester van Assen de jaarlijkse festivaltrofee uit aan cast & crew van de film ‘Brozer’. Daarna worden zowel de film ‘Broos’ als ‘Broozer’ gedraaid. Het festival vindt plaats in de vijf zalen van Theater/bioscoop De Nieuwe Kolk in het centrum van de Drentse hoofdstad. Naast films biedt de IFA ook volop ruimte voor muziek en lekker eten.

Lees ook:Internationaal Filmfestival Assen – Vrouw & Film
Lees ook:Internationaal Filmfestival Assen – Vrouw & Film
Lees ook:AFFR 2017: Architectuur Film Festival Rotterdam
Lees ook:Woensdag 21 september: start Nederlands Film Festival 2016 in Utrecht
Lees ook:Tiende Amnesty Filmfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>