AAA Festival Muziek en Kunst in Amsterdam

Sinds 2011 beleeft Amsterdam het AAA Festival Muziek en Kunst. AAA staat voor Actueel, Avontuurlijk en Aangrijpend en is een samenwerking van Amsterdamse culturele instellingen. Op initiatief van het Koninklijk Concertgebouworkest (KCO) zijn er vier dagen allerlei kunstuitingen in de hoofdstad.

Vier keer per jaar wordt rond wisselende thema’s een link gelegd tussen verschillende kunstvormen en de actualiteit. Van woensdag 28 tot en met zaterdag 31 januari is het thema China Here. Zo zijn er concerten in het Concertgebouw en Muziekgebouw aan ‘t IJ, film in het EYE filmmuseum, theater in verschillende theaters, een lezing in het Academisch-cultureel Centrum Spui25 en confrontaties in het Stedelijk Museum.

Lees ook:AAA Festival Amsterdam – The Human Body
Lees ook:‘Go China’ in Groningen en Assen
Lees ook:Temporary Stedelijk krijgt vervolg
Lees ook:Kaartverkoop Robeco SummerNights 2016 Concertgebouw Amsterdam gestart
Lees ook:Swingend Nieuwjaarsconcert in Concertgebouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>