Internationale Game of Thrones tentoonstelling opnieuw naar Amsterdam

Game of Thrones: The Exhibition, de tentoonstelling gebaseerd op één van ‘s wereld populairste series van dit moment, komt opnieuw naar Amsterdam. In navolging van Londen, Stockholm, Tel Aviv, Madrid, Berlijn en Parijs biedt de expositie fans de kans om een kijkje te nemen in de betoverende wereld van Game of Thrones. De expositie toont verschillende attributen uit de eerste vier seizoenen, en een selectie niet eerder tentoongestelde voorwerpen uit het nog uit te zenden vijfde seizoen. Verdere details over de Nederlandse Game of Thrones expositie (data, tijden en de locatie) worden de komende maanden onthuld (bron: persbericht). Update: klik hier.

De focus van de Game of Thrones expositie ligt nu op een meer interactieve ervaring. Zo kunnen bezoekers hun favoriete Game of Thrones familie steunen door zich online bij het officiële Huis aan te sluiten voor ze de tentoonstelling betreden. Samen met de ‘Ascend the Wall’ 4D Oculus Rift Virtual Reality Experience en activiteiten die geïnspireerd zijn op de meest choquerende gebeurtenissen uit de eerste vier seizoenen biedt de expositie een nieuwe ervaring aan bezoekers. Het is niet de eerste keer dat de tentoonstelling in Nederland te zien is, maar was in mei 2013 te bewonderen in de Amsterdamse Posthoornkerk. Er kwamen 21.353 mensen op af. Met gemiddeld ruim 3.000 bezoekers per dag bleek de tentoonstelling een daverend succes. Fans konden er meer dan 70 voorwerpen uit de eerste drie seizoenen bewonderen. Speciaal voor Nederland werd er een exclusief stuk tentoongesteld: de felrode jurk van Melisandre, het personage van Carice van Houten.

Lees ook:Game of Thrones: The Exhibition in Amsterdam binnen acht dagen uitverkocht
Lees ook:Game of Thrones-expositie komt eind mei terug naar Amsterdam
Lees ook:Game of Thrones – The Exhibition in Posthoornkerk Amsterdam
Lees ook:Games of Thrones: The Exhibiton ook 23 en 24 mei geopend
Lees ook:Seizoensfinale Game of Thrones gratis in zeven Pathé bioscopen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>