Golden Earring op Metropool Open Air

Komend jaar organiseert Metropool voor de derde keer Metropool Open Air in het Openluchttheater in Hertme, boven Hengelo. Na voorgaande edities met Ilse DeLange en Bløf komt op 8 mei de Golden Earring naar Hertme voor een concert. De voorverkoop van het concert start volgende week donderdag 27 november om 10 uur (tickets: zie website).

De Golden Earring scoorde wereldhits met Radar Love en When The Lady Smiles en kan worden beschouwd als de meest succesvolle Nederlandse rockband aller tijden. De band speelt sinds begin jaren 70 in de huidige bezetting maar scoorde daarvoor ook al hits als de Golden Earrings (toen nog met een s).

Hoofdact:            Golden Earring

Support:               TBA

Datum:                  08-05-2015

Locatie:                 Openluchttheater Hertme

Aanvang:              20:30 uur , het terrein van het openluchttheater is vanaf 19:00 geopend

Tickets:                  €35,- in de voorverkoop

Lees ook:Golden Earring in Ahoy
Lees ook:Campagnelied Hillary was verboden song Golden Earring
Lees ook:Status Quo in Heineken Music Hall
Lees ook:Status Quo in Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:Red Hot Chili Peppers in Goffert Park Nijmegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>