Haarlem Jazz & More

Woensdag 13 tot en met zaterdag 16 augustus is de binnenstad van Haarlem het domein van muziek, tijdens Haarlem Jazz & More (2015: klik hier). Door de toevoeging ‘& More’  hoopt de organisatie een breder publiek te trekken met niet alleen jazz, maar ook blues en andere muziekstijlen. Haarlem Jazz Stad was sinds 31 jaar het grootste gratis open air jazz festival van Europa, maar dreigde in 2012 kopje onder te gaan.

Zie ook: Haarlemse Muggenronde en WK Softbal dames in Haarlem.

Haarlemse horecazaken sloegen de handen ineen en organiseerden vorig jaar de eerste editie van Haarlem Jazz & More. Woensdag opent de burgemeester de vier muziekdagen op de Grote Markt. Op podia in de binnenstad en in veel kroegen treden vier dagen lang tal van artiesten en bands op. De verschillende podia zijn gratis en vrij toegankelijk. Het Amsterdamse BIMhuis bestaat in oktober 40 jaar en viert dat alvast op donderdag op het Nieuwe Kerksplein.

Lees ook:Haarlem Jazz and More 2017
Lees ook:Woensdag 17 augustus begint Haarlem Jazz & More 2016
Lees ook:Haarlem Jazz & More 2015
Lees ook:Haarlem Jazz & More
Lees ook:Haarlem Jazz & More volgt Haarlem Jazzstad op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>