Chamber Music Festival Delft

Vrijdag 25 juli tot en met zondag 3 augustus vindt rond Museum Prinsenhof in Delft de 18e editie plaats van het Delft Chamber Music Festival, dit jaar onder het motto spiegelingen (2015: klik hier). Voor Delftenaren is er het Opmaatconcert voor één euro op vrijdag 25 juli, het gratis openluchtconcert ‘Encore’, met opera-aria’s op vrijdag 1 augustus op de Markt, een muzikale brunch op zondag 27 juli, de Jong Talentendag en het kinderconcert. 

Maandag 28 juli toert het festival door Midden-Delfland met het Stoelendansconcert. Maandag 28 en dinsdag 29 juli biedt de plaatselijke horeca Delft Serveert, een culinair festival naast Prinsenhof, met van 16.00 tot 23.00 uur proeverijen en muzikaal vertier.

Lees ook:Delft Chamber Music Festival
Lees ook:Delft Chamber Music Festival 2017
Lees ook:Varend Corso Westland 2013
Lees ook:Delft – Chamber Music Festival 2015
Lees ook:Twintigste Delft Chamber Music Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>