Muziek op de Binnendieze in Den Bosch

Zaterdag 19 juli vindt het eerste concert plaats in een reeks van zes zomeravondconcerten in Den Bosch: Muziek op de Binnendieze: een romantische vaartocht op het stadsriviertje, met als hoogtepunt een concert op het water (2015: klik hier). De concerten zijn uitsluitend per boor bereikbaar en per concert vertrekken zeven boten met ieder 16 plaatsen. Per avond zijn er twee concerten, die beginnen om 20.00 en 22.00 uur. 

De opstapplaats is Uilenburg aan de Molenstraat; de afvaarten zijn om 19.30 en 21.30 uur. De totale duur van de vaartocht is ongeveer 90 minuten. vijf volgende concerten zijn op zaterdagen 26 juli, 2, 23 en 30 augustus en 6 september. Reserveren is noodzakelijk vanwege het beperkte aantal plaatsen. Naast de concerten biedt Den Bosch de dagjesbezoeker andere vaartochten, stadswandelingen en rondleidingen in onder meer de Sint-Janskathedraal.

Lees ook:Muziek op de Binnendieze – buitenconcerten in Den Bosch
Lees ook:Muziek op de Binnendieze in Den Bosch
Lees ook:Muziek op de Binnendieze: openlucht zomeravondconcerten in Den Bosch
Lees ook:Muziek op de Binnendieze: zes zomeravondconcerten in Den Bosch
Lees ook:Emmy Verhey Festival in Zaltbommel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>