Deventer op Stelten 2014

Vrijdagavond 11 tot en met zondagmiddag 13 juli beleeft Deventer de 18e editie van het internationaal theaterfestival in de openlucht: Deventer op Stelten (2015: klik hier). Drie zomerse dagen is de Hanzestad het decor voor ‘hoogstaand’ buitentheater, al dan niet op stelten. Het festival biedt podium aan topacts uit binnen- en buitenland, in de openlucht hoog boven het publiek: voorstellingen die de stad ‘op stelten zetten’.

Het publiek kan zich vergapen aan meer dan 150 gratis toegankelijke voorstellingen in de historische binnenstad en andere locaties rondom het centrum: topacts uit Frankrijk, Engeland, Spanje, Italië, Duitsland, België en Nederland. Het festival start vrijdag 17.00 uur  met acts op het Vogeleiland, bij de Singelgracht en Nieuwstraat en in het Burgerweeshuis. Jaarlijks komen zo’n 140.000 bezoekers naar Deventer op Stelten.

Lees ook:Deventer op Stelten 2015: ‘beste publieksevenement van Nederland’
Lees ook:Twintigste editie Deventer op Stelten – vrijdag 8 t/m zondag 11 juli
Lees ook:Deventer op Stelten 2012
Lees ook:Deventer op Stelten 2011
Lees ook:Deventer op Stelten 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>