FestiValderAa in Drenthe

Vrijdag 4 tot en met zondag 6 juli is in het Drentse dorp Schipborg (onder Zuidlaren) op het festivalterrein aan de Heidesteeg een evenement met fraaie voorstellingen, dans en muziek: tijdens FestiValderAa (programma: zie website). Oranjefans kunnen zaterdag de WK-kwartfinale op twee grote schermen volgen. Daarna – ongeacht hoe lang de wedstrijd duurt – is er een optreden van Wende.

Wegens grote belangstelling is er op zondag een extra voorstelling van ‘Mansholt’. Vrijdag is het terrein open van 17.00 tot 01.00 uur, zaterdag van 14.00 tot 01.00 uur en zondag van 13.00 tot 22.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Bon Jovi en EK voetbal in Amsterdam Arena
Lees ook:CirqAdam: circusfestival op terrein Westergasfabriek Amsterdam
Lees ook:Westergasfabriek: De Wereld Draait Buiten
Lees ook:Reurpop 2012
Lees ook:Rockin’ Park Nijmegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>