Robeco SummerNights in Concertgebouw Amsterdam

Zaterdag 28 juni begonnen in het Amsterdamse Concertgebouw de 26e editie van de Robeco SummerNights, die tot twee jaar geleden de Robeco Zomerconcerten heetten (2016: klik hier). Tot en met 31 augustus zijn er uiteenlopende concerten voor jong en oud: klassiek, jazz, pop en wereldmuziek. De Nederlandse band De Dijk trapte deze serie op 28 juni af.

 

Een paar highlights: dinsdag 1 juli en 4 en 6 augustus spelen de pianobroertje Arthur en Lucas Jussen, 7 tot en met 9  juli The Lord of the Rings in Concert, 10 juli zit- en ligconcerten ‘Midden in de muziek’ met Canto Ostinato, 15 juli beleeft het Komisch MozART-strijkkwartet haar debuut in ons land, 19 juli en 27 augustus Summernight at the Movies, 26 juli nachtconcert door Birgit Lewis en het Jazz Orkest van het Concertgebouw, 13 augustus Tim Knol & Friends, 16 en 17 augustus Disney in Concert en 25 augustus het Concertgebouworkest. Violiste Janine Jansen sluit de serie op 31 af. Na afloop van veel concerten zijn er meets & greets met artiesten tijdens SummerNights Live!, gratis bij te wonen op vertoon van een concertkaart. Voor het concert zijn er rondleidingen, het Robeco Summer Restaurant, Bubbles & Sushi, en Antipasta-arrangementen.

Lees ook:Robeco SummerNights in Amsterdam
Lees ook:Aurora Orchestra maakt Nederlands debuut in Het Concertgebouw
Lees ook:Arthur en Lucas Jussen openen 29ste editie Robeco SummerNights
Lees ook:Kaartverkoop Robeco SummerNights 2016 Concertgebouw Amsterdam gestart
Lees ook:Kyteman opent 28e editie van Robeco Summer Nights in Concertgebouw Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>