Amsterdam Poëziefestival 2014

Vrijdag 9 tot en met zondag 11 mei (Moederdag) vindt het Amsterdams Poëziefestival plaats, een nieuwe jaarlijks festival, in gebouw ‘De Nieuwe Liefde‘ aan de Da Costakade, in de Amsterdamse ‘Dichtersbuurt. Het festival heeft grote en kleine zaalprogramma’s, een filmprogramma,huiskamerprogramma’s, een geluidswandeling door de Dichtersbuurt en veel muziek.

De nieuwe stadsdichter van Amsterdam, Anna Enquist, opent vrijdag het festival. Daarna verzorgt K. Schippers de openingslezing. Tijdens het weekend komen alle vormen van poëzie aan bod waar ‘zowel het oor als het oog, de tong en het hart worden aangeraakt’, belooft de aankondiging. Voorlezen, presentaties, maar ook gedichtenfluisteraars, dichtende dj’s, gedichtenbingo, workshops en open podia. Het festival sluit zondag af met het poëziedebat tussen Piet Gerbrandy en Arie Boomsma. Tickets: zie website.

Lees ook:Tong Tong Fair 2012 in Den Haag
Lees ook:Tong Tong Fair 2011 in Den Haag
Lees ook:Haagse Pasar Malam heet nu Tong Tong Fair
Lees ook:Nog tot en met zondag 7 juni: de Tong Tong Fair in Den Haag
Lees ook:Tong Tong Fair 2014 op Malieveld Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>