Rotterdamse Museumnacht 2014

Zaterdag 8 maart 2014 vindt de 13e editie plaats van de Rotterdamse Museumnacht (2015: klik hier). Van 20.00 tot 02.00 uur lat de Rotterdamse kunst en cultuur ‘zich van zijn allerbeste kant zien’. Thema dit jaar is ‘Sporen’: speuren naar het verleden, op zoek gaan naar nieuwe sporen. Dwaal naar onontdekte schatten in de Maasstad, langs musea en galeries en vind op je speurtocht aanvullende workshops, verrassingen, installaties en cadeautjes.

Een niet bepaald publieksvriendelijke smet op de feestvreugde: de grote twee (Museum Boymans en de Kunsthal) doen niet mee aan de Museumnacht. Voor de kinderen is er een eigen programma voor spoorzoekertjes. Een swingende afterparty in de Rotterdamse Schouwburg tot diep in de nacht maakt de avond compleet. De Zuid-Rotterdamse cabaretier Tim Hartog opent de Museumnacht om 19.45 uur voor Villa Zebra, daarna bijt SKR Dansmakers er het spits af. De deelnemende musea en galeries zijn tijdens de Museumnacht met een passe-partout toegankelijk (een button met knipperlichtje), ook te gebruiken op de Museumnachtbus, -boot en -tram en watertaxi.

 

Lees ook:Rotterdamse Museumnacht 2011
Lees ook:Rotterdamse Museumnacht 2012
Lees ook:Rotterdamse Museumnacht 2009
Lees ook:Rotterdamse Museumnacht 2015 gaat door!
Lees ook:N8 – Amsterdam: Museumnacht 2016, zaterdag 5 november

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>