Tangomania in Den Bosch

Vrijdag 17 tot en met zondag 19 januari is de Toonzaal in Den Bosch het domein van Tangomania, een weekend vol tango vibes in De Bosch, met concerten, salons, workshops en een lezing op drie locaties. Vrijdag speelt Carel Kraayenhof, de bandoneonist die prinses Máxima wist te ontroeren toen zij op 2 februari 2002 trouwde met prins Willem-Alexander.

Door zijn samenwerking met de in 1992 overleden Argentijnse tangokoning Astor Piazzolla en zijn jarenlange band met de in 1995 overleden  tangomaestro Osvaldo Pugliese ontwikkelde Kraayenhof zich als een van de meest geliefde en veelzijdige bandoneonspelers van dit moment. Zaterdag staat in het teken van ‘contrasterende orkesten’. ;s Avonds verzorgt het quintet Transnoche een concert, een groep die ‘met zijn muziek de grenzen van de tango verkent’. Zondag viert Quinteto El Después haar tienjarig bestaan met een feestelijk jubileumprogramma.

Lees ook:Indoor Brabant 2012 in Den Bosch
Lees ook:Disney on Ice in Rotterdam, Den Bosch en Utrecht
Lees ook:Festival het Accordeon Deventer
Lees ook:Concertgebouworkest beste ter wereld
Lees ook:Vrijdag 12 februari: koning opent tentoonstelling Jeroen Bosch in Noordbrabants Museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>