Eurosonic en Noorderslag binnen één dag uitverkocht

De tickets voor de 28e editie van de festivals Eurosonic en Noorderslag, 15 tot en met 18 januari 2014 in Groningen, zijn binnen één dag al helemaal uitverkocht, net als voorgaande edities. Dat maakte de organisatie bekend. De kaartverkoop startte vandaag op 10.00 uur. Na een paar minuten waren de kaartjes voor Noorderslag al op. Aan het begin van de middag waren ook alle tickets voor Eurosonic verkocht.

Voor wie achter het net visten: op 16 en 17 januari vindt Eurosonic Air plaats, een gratis toegankelijk openluchtconcert op de Grote Markt. De eerste Europese act die zeker komt, is Kensington. De rest van de line-up wordt komende dinsdag bekendgemaakt.

Lees ook:Eurosonic Noorderslag 2015 in Groningen
Lees ook:Gratis events tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen
Lees ook:Afterslag in Apeldoorn
Lees ook:Woensdag 13 januari begint dertigste editie Eurosonic Noorderslag in Groningen
Lees ook:Groningen: Eurosonic Noorderslag 2018

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>