Jaarlijkse Benno Premsela Architectuur Lezing in Amsterdam

Zondag 24 november vindt de jaarlijkse Benno Premsela Architectuur Lezing plaats in de Portugese Synagoge. Matthew Stadler buigt zich over de vraag ‘What is the interior?’ Stadler vestigde zijn reputatie met vijf bijzondere romans waarbij Johan Polak hem bijzonder stimuleerde. Zijn romans zoals Allan Stein hebben regelmatig een homo-erotische thematiek. De voertaal  is Engels.

De deuren gaan open om 15.30 uur, de lezing begint om 16.00 uur. Na afloop is er een borrel. Tickets: zie website. De lezing wordt georganiseerd door Het Nieuwe Instituut. Het instituut ‘viert de innovatieve kracht van architectuur, design en e-cultuur’. De organisatie is ontstaan uit een fusie van het Nederlands Architectuurinstituut, Premsela, Nederlands Instituut voor Design en Mode, en Virtueel Platform, kennisinstituut voor e-cultuur.

Lees ook:Het Nieuwe Instituut hoofdpartner DEAF Biënnale 2014
Lees ook:Joods Historisch Museum: ‘Benno Premsela – Max Heymans, Mannen met lef en stijl’
Lees ook:Theatermuseum in Stopera Amsterdam
Lees ook:Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam
Lees ook:Hallo Cultuur! in Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>