Status Quo in Brabanthallen Den Bosch

Zondag 24 november staat de legendarische Britse rockband Status Quo in de Brabanthallen in Den Bosch. In 1968 scoorde de vijfkoppige band hun eerste hit, daarna volgden de hits elkaar in hoog tempo op. In veertig jaar tijd leverde Status Quo meer dan 60 hits en bijna 540 albums en is daarmee een van de meest succesvolle Britse rockbands ooit.

Een greep: ‘Rockin’ All ~Over `the World’, ‘Down Down’, ‘What `ever You Want’  en ‘In The Army Now’. Als special guest komt BZB (voorheen Band Zonder Banaan), met onder meer het nummer ‘Ik leer het nooit’. De zaal gaat open om 18.30 uur. De show begint om 20.30 uur en eindigt rond 22.45 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Status Quo in Heineken Music Hall
Lees ook:Status Quo in Heineken Music Hall
Lees ook:Cliff Richard in de Ziggo Dome
Lees ook:Eagles treden op in Gelredome
Lees ook:Pinkpop Classic 2009

1 Reacties // Reageer

One thought on “Status Quo in Brabanthallen Den Bosch

  1. André van Zoom

    1986 eerste hit?

    Uuuuhm 1967 ==> Pictures of Matchstickmen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>