Nationale Kunstdagen 2013

Zaterdag 9 en zondag 10 november is de Van Nelle Ontwerpfabriek aan de Van Nelleweg 1 in Rotterdam het domein van de Nationale Kunstdagen 2013. Tijdens dit weekend is werk te zien van 210 kunstenaars die tijdens Regionale Kunstdagen zijn uitgekozen als meest gewaardeerde kunstenaars.

De kunstbeurs is beide dagen te bezoeken van 11.00 tot 17.30 uur. Entree:zie website. In 2010 vonden de eerste Regionale Kunstdagen plaats. Daarna volgden er 22, die door een groeiend aantal kunstliefhebbers werd bezocht. Volgens jaar gaan er acht Regionale Kunstdagen aan de twee aaneengesloten nationale Kunstdagen vooraf. Dan exposeren maximaal 90 Nederlandse beeldend kunstenaars per Regionale Kunstdag circa 1980 werken. De variëteit is groot: realistische en abstracte schilderijen en beelden van uiteenlopende materialen. Bij elke Kunstdag is weer andere kunst van elk genre te zien en voor een vriendelijk prijsje te koop. Naast verkoop is er een loterij en kan het publiek bepalen welke kunstenaar de kans krijgt zijn werk op de Nationale Kunstdagen te laten zien.

Lees ook:Vijfde editie ARTZUID opent vrijdag 19 mei
Lees ook:Guggenheim Collectie in Cobra Museum Amstelveen
Lees ook:Mattijs van Bergen presenteert herfst/wintercollectie 2014 in Van Gogh Museum
Lees ook:Charley Toorop nog één week in Rotterdam te zien
Lees ook:Vallotton in Van Gogh Museum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>