Kunstweek 2013

Zaterdag 2 tot en met zondag 10 november vindt Kunstweek 2013 plaats (editie 2014: klik hier). Ieder jaar bieden kunstmusea, galeries, ateliers, gemeenten en kunstinstellingen in het hele land exposities, uiteenlopende acties, aanbiedingen en bijzondere ontmoetingen. Organisaties met een relatie tot beeldende kunst worden deze week in de schijnwerpers gezet. Naast veilinghuizen en kunsthandelaren zijn dat bijvoorbeeld stadskantoren, restaurants met kunst, theaters met kunst en bedrijven met kunst. Doel is om beeldende kunst een week lang nog aantrekkelijker te maken voor het publiek.

Tijdens deze week wordt nier alleen maar sec kunst getoond, maar zijn er hier en daar ook speciale evenementen. Zo organiseert Haarlem voor de 38e keer de atelierroute Kunstlijn, Galerie Pictura in het Noord-Limburgse dorp Aijen de groepsexpositie ‘Alleen voor Dames’, het Comeniusmuseum in Naarden ‘Ontmoet de kunstenaars in het Labyrint’, Dokkum de Bonifatius wandelroute en Zandvoort het EK Zandsculpturenfestival 2013 en de Roze Kunstlijn. Daarnaast zijn er – los van de Kunstweek – nog meer kunstminnende activiteiten, zoals op zaterdag 2 november de Museumnacht in Amsterdam en de Nationale Kunstdagen op zaterdag 9 en zondag 10 november.

Lees ook:Tot en met zondag 15 november: Nationale Kunstweek
Lees ook:Kunstweek, Kunststad & Kunstenaar van het Jaar
Lees ook:Marlene Dumas kunstenaar van het jaar 2015
Lees ook:Nationale Kunstweek 2016: 5 t/m 13 november
Lees ook:Nationale Kunstweek 2017

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>