Kunstlijn Haarlem

Vrijdag 1 tot en met zondag 3 november loopt door Haarlem de oudste en grootste atelierroute van Nederland: de 28e editie van Kunstlijn Haarlem. Ruim 300 kunstenaars in en rondom de Spaarnestad stellen hun deuren open voor het publiek. Musea en galeries doen mee en in de grote winkelstraten geven winkels kunstenaar de gelegenheid hun werk te tonen.

Tegelijkertijd vindt Roze Kunstlijn plaats in Haarlem naar Zandvoort, voortgekomen uit Haarlem Roze Stad 2012. De jongerenlijn is dit weekend terug in de tijdens het ReadArt Event in de Lichtfabriek, onder de naam RedArt Down the Rabbit Hole. Veel jonge talenten uit de kunstscène van Haarlem en afgestuurde leerlingen van de Rietveld Academie in Amsterdam en de Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag laten in de Lichtfabriek hun werken zien. Op vrijdagavond wordt er de nieuwe Nachtburgemeester van Haarlem gekozen. Een van de genomineerden is de Haarlemse stedenmaagd Dolly Bellefleur.

Lees ook:Rondreizend Foodfestival Eten op Rolletjes staat 1-3 juli in Haarlem
Lees ook:Kunstweek 2013
Lees ook:Zaterdag 1 april: Letz Party @ Event Center Haarlem
Lees ook:Letz Party @ Event Center Haarlem – zaterdag 4 maart
Lees ook:Haarlem: Van Oud- naar Nieuwfeest. Swingsteesjun wordt Letz Party

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>