Amsterdam Film Week 2003

Maandag 28 oktober tot en met zondag 3 november 2013 vindt de Amsterdamse Film Week (AFW) plaats. Filmfans kunnen hun hart ophalen bij  prijswinnende films en exclusieve voorvertoningen. Niet alleen films die Oscars en Golden Globes in de wacht sleepten, maar ook prijzen wonnen op prestigieuze filmfestivals in Cannes, Berlijn en Venetië. De AFW vindt plaats rondom Het Leidseplein en Muntplein.

Locaties zijn in onder andere De Balie en Pathé Tuschinski, maar ook in EYE, Kriterion, Cinecenter en De Uitkijk. Nieuw dit jaar is voor het eerst iedere avond de AFW-Publiekspremière: een gloednieuwe film die pas later in het seizoen in de Nederlandse bioscopen draait. Op de AFW staat het publiek centraal: het publiek wordt ontvangen op de rode loper met een welkomstdrankje, gaat op de foto en krijgt een goodiebag en een consumptiemuntje. De laatste dag eindigt in stijl met de publiekspremière van de film Diana. Alle premièregasten wordt gevraagd een kledingstuk of accessoire te doneren voor de grote DIANA-veiling.

Lees ook:Amsterdam Film Week 2012
Lees ook:Susan Sarandon opent Amsterdam Film Week
Lees ook:Openlucht filmfestival Pluk de Nacht in Amsterdam
Lees ook:Leiden International Film Festival 2015
Lees ook:De Groninger Oscar Nacht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>