Jopenfestival en 023 Uur Haarlem Cultuur

Zaterdag 14 en zondag 15 september 2013 beleeft Haarlem 023 Uur Cultuur, als opening van het culturele seizoen. Daarnaast vindt op beide dagen in de Spaarnestad voor de tiende keer Korenlint plaats, met meer dan 120 koren, ensembles, kwartetten en kwintetten uit Nederland, Duitsland, Engeland en Italië. Zondag is het jaarlijkse Jopenfestival. Onder het motto ‘Haarlem Cultuur, Stad Als Podium’ verandert de binnenstad in een podium voor kunst en cultuur, met optredens, exposities en workshops. De meeste activiteiten zijn gratis.

Zaterdag begint het festival om 17.00 uur en het programma duurt tot zondag 16.00 uur. Samen met Open Monumentendag, Korenlint en het Jopenfestival biedt Haarlem dit weekend een explosie aan cultuur. Het Jopenfestival is zondag van 10.30 tot 18.00 uur te vinden op het Nieuwe Kerksplein. Het historische plein is het decor voor middeleeuwse taferelen: een bierfeest, met niet alleen bier, maar ook oude ambachten, muzikaal vertier, poppenspel en een verkleedwedstrijd.

Lees ook:Bloementapijt in Haarlem
Lees ook:Open Monumentendag 2013
Lees ook:Open Monumentendag 2014 – thema: op reis
Lees ook:Open Monumentendag – 9 en 10 september
Lees ook:Open Monumentendag 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>