Deventer op Stelten 2013

Vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli 2013 staat in  Deventer het 17e internationaal buitentheaterfestival Deventer op Stelten (2014: klik hier): dan is de Hanzestad het decor voor ‘hoogstaand’ buitentheater, al dan niet op stelten. Het festival biedt podium aan topacts uit binnen- en buitenland, in de openlucht hoog boven het publiek: voorstellingen die de stad ‘op stelten zetten’. Wat ook hoog staat, is het waterpeil van de IJssel. Daarom moet de voorstelling De Vlucht van Prins te Paard verhuizen van de uiterwaard bij de Bolwerksmolen naar een hoger gelegen weiland verderop.

Deze voorstelling is eenmaal bij zonsopgang te beleven: op zondag 7 juli. De toegang is gratis (net als bij alle 150 voorstellingen), maar hier zijn wel tickets nodig (op te halen bij het VVV-kantoor). Donderdagavond opent het festival met vier voorstellingen vanaf 22.30 uur. Vrijdag zijn de acts te zien van 20.30 tot 24 uur, zaterdag van 12.30 tot 17 en 20.30 tot 24 uur en zondag van 12.30 tot 17 uur. Alle voorstellingen zijn gratis, ook in de Deventer Schouwburg, de Bergkerk en de exposities. Het is niet mogelijk om plaatsen te reserveren; kom dus op tijd, want vol = vol.

Lees ook:Internationaal buitentheaterfestival Deventer op Stelten
Lees ook:Deventer op Stelten 2014
Lees ook:Deventer op Stelten 2015: ‘beste publieksevenement van Nederland’
Lees ook:Deventer op Stelten 2011
Lees ook:Twintigste editie Deventer op Stelten – vrijdag 8 t/m zondag 11 juli

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>